Κανονισμοί & Οδηγίες - ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κανονισμοί & Οδηγίες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Για την ομαλή λειτουργία των μαθημάτων, την πρόοδο και την επίτευξη των στόχων των μαθητών και την ταχύτερη εκμάθηση της γλώσσας υπάρχουν οι παρακάτω κανονισμοί.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΟΔΗΓΙΕΣ

 

Πως μπορώ να αρχίσω τα μαθήματα

Μετά από επικοινωνία μαζί μου και συνεννόηση σας καλώ και μαζί συζητάμε σχετικά με τους στόχους σας, τις εξετάσεις πιστοποίησης, τα βιβλία που θα χρειαστείτε και φτιάχνουμε το πρόγραμμα των μαθημάτων.

 

Τι ισχύει για τις πληρωμές των μαθημάτων

Τα μαθήματα θα είναι πάντα σε χαμηλές τιμές αν λάβετε υπόψιν επίσης ότι μπορείτε να μάθετε την γλώσσα αρκετά γρήγορα και έχετε την δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού ακόμη και σε λιγότερο από ένα χρόνο. Τα μαθήματα προπληρώνονται ώστε να μην χάνεται χρόνος με την καταμέτρηση των ωρών που έχουν γίνει. Εφόσον ένας μαθητής ολοκληρώσει τις ώρες μαθημάτων που έχει πληρώσει και επιθυμεί να συνεχίσει τα μαθήματά του, θα πρέπει να προπληρώνει για τις ώρες που ακολουθούν.

Πως γίνεται η πληρωμή των μαθημάτων

Η πληρωμή των μαθημάτων γίνεται μέσω της σελίδας αυτής και συγκεκριμένα κάνοντας κλικ εδώ.

 

Τι ισχύει για το πρόγραμμα των μαθημάτων

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι υποχρεωτικό να δηλώνεται από τους μαθητές ενώ ευέλικτο ωράριο ισχύει μόνο για την περίοδο του καλοκαιριού.

 

Πως μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα των μαθημάτων

Κάθε μαθητής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα των μαθημάτων αρκεί αυτό να μην γίνεται αρκετά συχνά ώστε να μην επηρεάζει το πρόγραμμα των υπόλοιπων μαθητών.

 

Τι γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης μαθημάτων

Σε περίπτωση που ένας μαθητής θέλει να ακυρώσει ένα μάθημα πρέπει να ενημερώσει τουλάχιστον μια μέρα πριν. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα οριστικής διακοπής τον μαθημάτων.

 

Που μπορώ να βλέπω πόσα μαθήματα έχω κάνει

Κάθε μαθητής έχει μια προσωπική σελίδα με τα στοιχεία του, την μηνιαία βαθμολογία του και τις ημερομηνίες που έχει κάνει μάθημα. Θα σας δοθούν κωδικοί εισόδου και εκεί μπορείτε να βλέπετε όλες τις πληροφορίες.

*Οι παραπάνω κανόνες ισχύουν για μαθητές που ξεκινούν την εκμάθηση της γλώσσας από τις 15/10/2016

 

 

Close
error: Content is protected !!